Wij zijn partners van de Nesto-groep

Partnerschap met de Nesto-groep
Samenwerking met Nesto voor kwaliteitszorg

Dierenartsen Luc Beco en Martine Heyneman wensen u hierbij te informeren over hun toetreding tot het dierenartsennetwerk van de Nesto groep
De vele veranderingen van de afgelopen jaren binnen ons beroep hebben ons aangezet om binnen het Nesto netwerk te stappen: we zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking, op organisatorisch en professioneel vlak, ons meer mogelijkheden en een duurzame ondersteuning zal bieden.   

De keuze voor Nesto werd onder meer gemotiveerd door: 

  • Het lokale en Belgische karakter van de groep
  • Een sterk ondernemende en hoogkwalitatieve visie
  • Een organisatie op mensenmaat 

We blijven medeaandeelhouders van onze structuur en behouden volledige autonomie met betrekking tot onze werkorganisatie, ons prijsbeleid en de keuze van leveranciers, enz ... Nesto biedt ons, volgens onze wensen, een belangrijke ondersteuning op verschillende niveaus gaande van menselijke en organisatorische vraagstukken tot de uitwisseling van diergeneeskundige kennis binnen (en buiten) het netwerk. 

Deze wijziging heeft dus geen gevolgen voor de huidige samenwerking en dienstverlening; Integendeel, dankzij deze nieuwe structuur hopen we onze klanten, patiënten en diergeneeskundige partners in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. 

Mocht u hierover nog vragen hebben, nodigen wij u uit om met ons contact op te nemen.