Veterinair centrum

monvt.eu presenteert onze dierenartsenpraktijk gewijd aan huisdieren (honden, katten, konijnen, cavia's...). In het hart van Spa (België), biedt onze structuur u diensten van hoge kwaliteit op het gebied van algemene geneeskunde en veterinaire chirurgie. Een gespecialiseerd consult in veterinaire dermatologie wordt gegeven door Dokter Luc Beco (veterinair specialist in dermatologie erkend door de OMV, de Europese Raad voor Veterinaire Specialisatie (EBVS) en gediplomeerd aan het Europees College voor Veterinaire Dermatologie / Veterinary Dermatologist Specialist).

De 4 dierenartsen van het team: Martine Heyneman, Luc Beco, Olivier Broux, Mélanie Heuschen en Sandrine Liparoti bijgestaan door 3 verpleegsters: Pascale, Marie-Julie en Carine staan tot uw beschikking om aan uw verwachtingen te voldoen door middel van een kwalitatieve en menselijke zorg. Het respect voor het dier, de netheid van de lokalen, de permanente opleiding en de kwaliteit van de diensten die uw hond, kat, konijn of cavia verdient, zijn in onze ogen een prioriteit.

De verschillende medische en chirurgische diensten van de dierenartsenpraktijk monvt.eu, evenals enkele adviezen, staan vermeld in deze rubriek: Veterinair Centrum.

Het gastenboek bevat getuigenissen van onze cliënten en stelt ons in staat een aangename herinnering aan hun trouwe metgezel te bewaren.